۷ دقیقه
نحوه جوش خوردن استخوان بینی بعد عمل

جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل

آنچه می خوانید...

جوش خوردن استخوان بعد از عمل بینی چقدر زمان می برد؟ چگونه انجام می شود؟ آیا بینی بعد از جراحی رینوپلاستی ضعیف می شود؟ همه این ها نکاتی است که درباره جراحی بینی بدانید. خیلی از افراد به دلیل تکنیک های به کار برده در جراحی آن ها نظیر استئوتومی نگران جوش خوردن استخوان بینی خود بعد جراحی زیبایی بینی هستند. اگر شما هم کاندید انجام این جراحی هستید و یا در دوران نقاهت بعد از عمل بینی به سر می برید و به دنبال مراقبت های بعد عمل بینی در جهت جوش خوردن استخوان بینی هستید، این مقاله را بخوانید.

استخوان بینی بعد از جراحی زیبایی بینی چگونه است؟

غضروف‌ها و استخوان‌ها تشکیل دهنده چارچوب اصلی ساختار بینی هستند. غضروف‌ها نقش بسیار مهمی در شکل گیری و شکل نوک بینی و بخش زیرین بینی دارند. هنگام جراحی بینی بر اساس نیاز بیمار روی استخوان ها جراحی بینی انجام می شود. بعضی اوقات در برخی از موارد نشانه هایی از جابجا شدن غضروف بینی پس از عمل اتفاق خواهد افتاد و می تواند بیانگر این باشد که متاسفانه عمل بینی به صورت درست صورت نگرفته و یا به دلیل عدم رعایت مراقبت‌های پس از جراحی بینی نتیجه مناسبی از جراحی بدست نیامده است.

جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل

بیشتر افراد بعد از عمل بینی، التهاب در امتداد دیواره بینی و نوک بینی پیدا می‌کنند. حدود ۲ الی ۳ هفته بعد از عمل، ماساژ بینی در کم شدن التهاب و همینطور بهبود ساختار بینی موثر باشد. ماساژ بینی به هیچ وجه نباید بدون هماهنگی با جراح بینی انجام شود.

زمان جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل

معمولاً طی کردن دوره نقاهت عمل بینی یک سال طول خواهد کشید. شاید این زمان برای فرد بیمار دوره طولانی به نظر آید ولی وقتی یک جدول زمانی انتخاب شود، کاملاً قابل فهم خواهد بود. تایم جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل و همینطور کسب بهبودی در افراد گوناگون احتمال دارد تغییر کند.

اگر در مورد جابجا شدن استخوان یا غضروف بینی خود نگران هستید، امکان دارد این سوال برای شما پیش آید که جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل، چقدر زمان خواهد برد؟ جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل به شرایط جسمی افراد راحتی یا سختی جراحی نوع بینی، روش مورد استفاده و… بستگی خواهد داشت. در کنار تمامی این موارد استفاده از غضروف طبیعی نیز تاثیر بسیار مهمی در مدت جوش خوردن استخوان بینی دارد.

اگر نیاز باشد که کاشت غضروف در عمل بینی صورت گیرد، پزشک امکان دارد، از غضروف‌های مصنوعی یا طبیعی تحت تتکنیک پیوند غضروف به بینی در عمل زیبایی بینی استفاده کند. به طور قطعی استفاده از غضروف‌های مصنوعی به علت جنس سیلیکونی آن‌ها یک عامل خارجی از سمت بدن تشخیص داده می‌شوند. از همین جهت امکان دارد، استخوان به سختی جوش خورده یا حتی در مواردی خطر پس خوردن آن وجود دارد. از جهتی کیفیت غضروف مصنوعی به کار گرفته شده نیز در زمان جذب و جوش خوردن تاثیرگذار می‌باشد. هر چه کیفیت غضروف بیشتر باشد مسلما جذب آن‌ها نیز سریع‌تر اتفاق خواهد افتاد. به طور معمول حدود ۶ هفته زمان می‌برد تا استخوان‌ها جوش بخورند، اما استحکام و بهبودی نهایی امکان دارد یک الی دو سال زمان ببرد.

جوش خوردن تیغه بینی بعد جراحی

روند جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل چگونه است؟

جوش خوردن استجخوان بینی بعد از عمل را در این بخش به صورت هفته به هفته ببینید:

هفته اول

در طول این یک هفته، گچ بینی یا اسپلینت از روی بینی جداسازی خواهد شد و ممکن است بتوانید بدون این که از جراحی بینی نشانی وجود داشته باشد، از خانه خود خارج شوید. البته لازم به ذکر است که در اولین هفته، کبودی دور چشم باقی خواهد ماند که بلافاصله پس از گذشت 2 هفته رفع می‌شود.

هفته دوم

بیشترین مقدار کبودی‌ها و التهاب بینی بعد از جراحی زیبایی در این زمان کاهش یافته و رفع خواهد شد. در این هفته همچنان لازم است مراقبت ها در مقابل ضربه و عوامل خارجی شدید باشد. چرا که استخوان بینی همچنان درحال ترمیم و بازسازی است.

هفته سوم و چهارم

در طی این زمان توانایی این را پیدا خواهید کرد تا فعالیت‌های سبکی مثل دویدن را که سیستم قلب و عروقی را تحت تاثیر قرار خواهد داد، شروع کنید.

هفته ششم

بعد از گذشتن این ۶ هفته، مقاومت استخوان‌های بینی افزایش میابد، در نتیجه توانایی این را خواهید داشت تا ورزش‌های سنگین‌تر را آغاز کنید. علاوه بر این از هفته ششم اجازه عینک زدن پس از عمل بینی را پیدا می‌کنید.

سه تا شش ماه بعد

اثر بی حسی در بینی کاملاً رفع خواهد شد. اگثر عوارض بعد از جراحی زیبایی بینی در این مرحله بر طرف شده و تیغه بینی مستحکم تر به نظر می رسد.

بعد از یک سال

التهاب بینی رفع شده و دوره بهبودی کامل خواهد شد و بینی فرم و حالت نهایی خود را پیدا کرده است. در این دوره نتیجه نهایی جرحی زیبایی بینی مشخص می شود. همچنین ورم بینی به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مدت زمان جوش خوردن بینی بعد جراحی

انواع برآمدگی‌های بینی ناشی از جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل

مراجعان از دکتر کیانا کیا در ارتباط با کج بودن تیغه بینی بسیار سوال می پرسند. به همین دلیل است که در این مقاله قصد داریم به انواع به آمدگی استخوان بینی بعد از جراحی زیبایی اشاره کنیم.

برآمدگی استخوان بینی به علت تورم

از مهم‌ترین علت‌های برآمدگی بینی پس از عمل، التهاب بافت بینی می‌باشد. با توجه به کاهش سرعت ترمیم و بهبود التهاب بافت در قسمت نام برده شده نسبت به دیگر بخش‌ها، باعث نمایش برآمدگی می‌شود. به طور معمول پزشکان دوره زمانی ۱ سال را برای کم کردن اتهاب بینی در نظر می‌گیرند و در مواقعی که بعد از طی شدن این زمان، برآمدگی استخوان بینی وجود باقی مانده باشد، مراقبت‌های درمانی را انجام می‌دهند.

برآمدگی استخوان بینی دلیل وجود پینه

از دیگر علت‌های برآمدگی استخوان بینی پس از عمل، بوجود آمدن پینه در منطقه‌ای می‌باشد که در آن استخوان برش داده شده است. در واقع طی جراحی بینی، استخوان‌ها برش خورده و در حین جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل امکان دارد پینه ایجاد شود.

برآمدگی استخوان بینی به‌ دلیل استخوان اضافی

به طور معمول اگر برآمدگی استخوان بیشتر از یک سال زمان ببرد، دلیل آن استخوان اضافی بینی می‌باشد. این برجستگی‌ها بصورت خود به خودی رفع نمی‌شوند و باید برای درمان آن‌ به پزشک مربوطه مراجعه کنید.

مراقبت‌های لازم برای جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل

برای جلوگیری از برآمدگی استخوان بینی پس از عمل تیغه باید نسبت به مراقبت‌هایی که به شما ارائه خواهد شد با دقت عمل کنید. بعضی از این موارد عبارت‌اند از:

  • حداقل تا ۶ ماه چسب را به روشی که پزشک به شما آموزش داده است، مورد استفاده قرار دهید.
  • به‌ هیچ وجه بخش‌های برآمده را بدون مشورت با پزشک دست نمالید و ماساژ ندهید.
  • اگر پس از گذشت ۶ ماه برآمدگی مشاهده کردید حتماً به پزشک خود اطلاع دهید. جراج بینی شما در صورت نیاز با یک بی‌حسی ساده و با کمک وسیله‌ای مثل سوهان از داخل قوز بینی را رفع خواهد کرد.

نتیجه نهایی جوش خوردن استخوان بینی بعد از عمل

اگر بعد از عمل بینی پس از ۶ تا ۱۲ ماه بینی شکل مناسب بعد از جراحی خود را نداشته باشد، جراح بینی عمل ترمیمی برای برداشتن برآمدگی استخوان پس از عمل بینی انجام می‌دهد. اما از آن‌ جهت که در دومین جراحی بینی با یک ساختار بینی بسیار ضعیف سر و کار دارد، باید از مهارت مناسب برای به جای نماندن زخم‌های جراحی برخوردار باشد.

کسانی که برای عمل جراحی بینی شروع به کار می‌کنند امکان دارد به‌ دلیل درد استخوان بینی پس از عمل یا ترس از بازگشت برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل یا مرگ در حین جراحی، در تصمیم خود تردید پیدا کنند. اما در صورت نیاز به جراحی آن چیزی که باید به آن بسیار دقت کرد، تخصص و تجربه‌ پزشک جراح می‌باشد. به همین علت باید در جلسات مشاوره‌ پیش از عمل بینی در مورد انتظارات خود و سوالاتی که در ذهن شما پیش می‌آید، با پزشک خود صحبت کنید.

دکتر کیانا کیا

دکتر کیانا کیا

متخصص گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن جراح پلاستیک صورت و بینی فارغ التحصیل دکتری عمومی پزشکی از دانشگاه شهید بهشتی و دارای بورد تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی می باشند. دکتر کیانا کیا دارای چندین سال سابقه موفق در زمینه جراحی بینی، صورت و پلاستیک می باشد و همچنین عضو کلینیک فوق تخصصی سینا در آلمان و ایران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *